Pagina wordt geladen...

Route

Schoonheidssalon Susan bevindt zich aan het Keern.

Met de fiets: vanaf de Risdam steekt u bij de stoplichten met u fiets de provinciale weg over en daarna meteen bij de stoplichten aan de overkant naar rechts. Het is direct het gebouw op de hoek. Nadat u overgestoken bent fietst u over de stoep naar de ingang.

Met de auto: Als u uit de richting van de kersenboogaard over de provinciale weg rijdt neemt u linksaf de afslag richting centrum (kruising bij de Egel banden) u rijdt dan al het Keern op. U neemt meteen de eerste oprit rechts van het gebouw op de hoek, hierin is de salon gevestigd op de eerste etage. Vanaf de provinciale weg dus het allereerste pand recht tegenover Egel banden en naast Heddes Bouw.

U kunt voor de deur ruim parkeren met de auto. Uw fiets kunt u natuurlijk voor de deur in de daarvoor bestemde fietsenrekken plaatsen.
Bij de tweede deur aan het einde van het statige gebouw is na een kleine trap een intercom waar u aanbelt op 33i. Dan volgt er een steile trap en bovenaan meteen links vind u een kleine wachtruimte waar ik u kom ophalen. Bovenaan de eerste deur rechts bevindt zich de schoonheidssalon.