Pagina wordt geladen...

Welkom bij Schoonheidssalon Susan

Beauty-bewuste dames en heren opgelet! Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige schoonheids- en relaxbehandelingen tegen betaalbare prijzen? Bij de professionele en gemoedelijke Schoonheidssalon Susan bent u aan het juiste adres!

Mijn naam is Susan Heijhoff. Sinds 1995 ben ik gediplomeerd STIVAS schoonheidsspecialiste, pedicure en visagist. Na het opdoen van jarenlange ervaring in diverse salons komt nu eindelijk een droom uit: mijn eigen schoonheidssalon.

De salon is gevestigd aan het Keern 33 i in een monumentaal pand. U kunt terecht voor schoonheidsverzorging, pedicure, manicure, make-up en diverse massages.

Bij Schoonheidssalon Susan kunt u even ontsnappen aan de drukte van alledag. Deskundige behandeling en persoonlijke aandacht staan voorop.

Bij Schoonheidssalon Susan bent u aan het juiste adres wanneer u uw natuurlijke en uiterlijke schoonheid wilt onderhouden of wilt verhogen. U bent uniek, maar uw huid ook; ik adviseer u graag!

Ik heet u van harte welkom in Schoonheidssalon Susan. Maak een afspraak en laat u verrassen!

Alle actuele informatie vindt u terug op deze website.

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Susan.

Laatste nieuws

De Beste Wensen voor 2024

Datum: december 31, 2023

De Beste Wensen voor 2024

Ik wil via deze weg iedereen een fantastisch, gelukkig, succesvol, gezond en vooral mooi 2024 wensen. Ik bedank jullie voor de loyaliteit bij mij in de schoonheidssalon en de vele fijne gesprekken. 2 januari bestaat de salon alweer 13 jaar en daar ben ik super trots op. Nu met de volledig gerestylde salon en de vernieuwingen aan het gebouw op het Keern kunnen we gelukkig weer minstens 5 jaar blijven op deze prachtige locatie. We maken er weer een prachtig jaar van en graag tot ziens bij mij in de stoel in de schoonheidssalon. Lieve groetjes Susan

Salon Metamorfose

Datum: oktober 26, 2023

Salon Metamorfose

Salon Metamorfose

Nu ik kan blijven op het Keern 33 i, heb ik deze herfstvakantie goed besteed. De hele salon heeft een metamorfose gehad van onder tot boven en van links naar rechts. Het resultaat is verbluffend mooi. Tevens komt de nieuwe feest LOOK van John van G morgen binnen. Dus dat zijn al 2 redenen om te komen kijken in de Schoonheidssalon. Maak een afspraak via whatsapp op 06-21641010 Nog een Tip: Kadobonnen voor de feestdagen zijn ook weer te bestellen. Ik ben er klaar voor deze leuke maar drukke tijd. Tot ziens bij Schoonheidssalon Susan.

Nieuw Collageen Fleece Masker

Datum: april 17, 2023

Nieuw Collageen Fleece Masker

Met de zomer in aantocht heeft de huid weer eens wat extraas nodig. Daarom heb ik van de Beauty Beurs deze fantastische collageen fleece maskers ingekocht. Probeer het nu uit bij elke gezichtsbehandeling voor maar 12,50 euro extra. Wat kunt u verwachten:

- Duidelijk direct zihctbaar en voelbaar resultaat

- De huid is minder vermoeid

- De huid is optimaal hersteld tot in de diepere huidlagen

- Geoptimaliseerde vochtbalans

Kortom een must voor iedereen om het te ervaren. Maak een afspraak in de salon via mail of whatsapp 06-21641010

Tot ziens bij Schoonheidssalon Susan

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief