Pagina wordt geladen...

Huid verzorging

Hieronder vindt u een deel van het ruime assortiment producten van Tyro en Make-up Studio. Alle producten zijn Hypo-allergeen en niet op dieren getest.

Treft u het product wat u zoekt hier niet aan, dan kunt u altijd even informeren bij Schoonheidssalon Susan.
U bent uniek, maar uw huid ook!! Ik adviseer u graag.

Tyro heeft een uniek vermogen om uw huid te ondersteunen om zo haar jeugdigheid en vitaliteit te behouden.

Reinigingsproducten

Tyro Double Phase Make-up Remover:

Verwijdert alle sporen van make-up, zelfs waterproof make-up, geschikt voor ieder huidtype

Prijs: €25,-

Tyro Topp Rosa Canina Cleansing:

Een romige substantie met zachte samenstelling van werkstoffen die de huid op een snelle en zachte manier reinigt. Geschikt voor elk huidtype en geeft geen irritatie aan de ogen.

Prijs: €30,-

Tyro Topp Rosa Canina Lotion:

Een milde verzorgende gezichtslotion op basis van Vitamine C. Tevens geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Prijs: €30,-

Tyro Reinigende Wascrème:

Een wascrème voor de normale, gecombineerde en gevoelige huid. De crème zorgt ervoor dat make-up en onzuiverheden op een snelle manier worden opgelost. Makkelijk voor onder de douche.

Prijs: €30,-

 

Gezichts verzorgende producten

 

Tyro Nachtcrème A, E en C:

Deze rijke intensieve crème verzorgt de huid dmv vitaminen, mineralen en enzymen. Het product maakt de huid glad en soepel en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en andere tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

Prijs: €45,-

Tyro 24 Hours Skin Treatment:

Basis verzorging voor de beginnende huidverzorging gebruiker. Hydraterend en voedend voor de huid door het Moisturzing Complex.

Prijs: €35,-

Tyro Speciale Day and Nightcream E:

Deze rijke en verzachtende crème zorgt voor een aanvulling op het lipiden te kort. Geschikt voor elk huidtype. Herstelt het evenwicht van de huid en optimaliseert de vochtbalans.

Prijs: €40,-

Tyro Getinte Dagcrème:

Deze crème, met een lichte tint die zich aan de huid aanpast, beschermd uw huid tegen de eerste tekenen van huidveroudering. De natuurlijke beschermingsfactoren die in de crème zijn verwerkt zijn Vitamine E en Beta-Caroteen. Zij zorgen ook voor een goede weerstand van de huid. Voor iedereen geschikt.

Prijs: €35,-

 

Acne Lijn op basis van Tea Tree

 

Tyro Clarify Cleansing:

Tyro Clarify Cleansing: Reinigingsmelk met een verzorgende antiseptische en kalmerende werking

Prijs: €30,-

Tyro Clarify Lotion:

Een verfrissende tonic die de huid niet uitdroogt. En ontstekingswerend.

Prijs: €30,-

Tyro Matt Skin Balance:

Een hydraterende crème die de talgproductie reguleert en zorgt voor een langdurige matte huid. Zuiverd de huid en zorgt ervoor dat de vorming van ontstekingen tegen wordt gegaan. Dag en nacht gebruiken

Prijs: €30,-

Tyro Oxygen Mask:

Tyro Oxygen Mask: Werkt kalmerend, hydraterend en ontstekingsremmend. Absorbeert talg. 1 a 2 x per week gebruiken

Prijs: €25,-

Tyro Touche- Roller:

Roller die het genezingsproces versnelt, verminderd roodheid en jeuk en droogt de puistjes direct in. Werkt desinfecterend en verkoelend. Dagelijks meerdere malen over de onreine plekjes rollen

Prijs: €25,-

 

Ooghuidverzorging

 

Tyro Day and Night Eye Cream:

Unieke crème voor rondom de ogen zowel voor dag als nacht. Specifiek voor de gevoelige ogen en geïrriteerde ooghuid. Helpt wallen en vochtophopingen voorkomen door het oogentroostkruid dat aan de crème is toegevoegd.

Prijs: €35,-

Tyro 24 Hours Eye Treatment:

Heerlijke oogcreme voor dag en nacht. Werkt tegen wallen en kringen. U ziet er meteen uitgeslapen uit. Bevat natuurlijke ingrediënten en de oog make-up loopt niet uit.

Prijs: €30,-

 

Dit is maar een deel van het zeer ruime assortiment van het merk Tyro en Make-up Studio. Meer informatie kunt u krijgen bij Schoonheidssalon Susan. Ik adviseer u graag en vertel u over de mogelijkheden tot verbetering van uw huid. De huid is meer dan alleen een verpakking!!