Pagina wordt geladen...

Info en voorwaarden

– Bij schoonheidssalon Susan is helaas geen pinautomaat aanwezig!! De behandelingen dienen contant te worden afgerekend.

– De schoonheidssalon bevindt zich op de bovenste verdieping, wat inhoudt dat u 2 trappen op moet lopen. Daardoor is de salon helaas niet geschikt voor minder validen maar ik kan ook bij u thuis langskomen voor korte behandelingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en we vinden een passende oplossing! Iedereen heeft het recht om er goed verzorgd en uitgerust uit te zien!!

– Korte behandelingen kunnen ook aan huis gegeven worden. Ik reken 6 euro reiskostenvergoeding in Hoorn en omgeving.

– Graag 24 uur van te voren af te bellen of te mailen; anders wordt er 50 % van de geplande behandeling in rekening gebracht.

– Bij Schoonheidssalon Susan wordt alleen gewerkt op afspraak. Voor het afhalen van producten, het maken van een afspraak en/of aanschaffen van cadeaubonnen graag even bellen en eventueel inspreken. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

– Wilt u iemand verrassen of over de streep halen, dan is een cadeaubon een originele verrassing. Hierbij kunt u zelf het bedrag en/of de behandeling kiezen.

– Workshops Tyro, huidsverzorging en make-up advies op locatie is ook mogelijk voor partijtjes, vrijgezellenfeesten of andere gelegenheden.