Pagina wordt geladen...

Nieuws

Wow Brow

Datum: april 5, 2017

Wow Brow

Hoe maak je volle natuurlijke wenkbrauwen zonder ze te laten lijken op omgekeerde Nike Logo's?

Wenkbrauwen hebben een enorme impact op je uitstraling. Dus laat ze er vooral natuurlijk uitzien en vrolijkheid uitstralen. Epileer niet te veel. Volle wenkbrauwen zijn deze zomer de trend. Let erop dat je niet buiten de driehoek komt van de lijn neus binnenooghoek en neus buitenooghoek. Kam de wenkbrauwen omhoog. Vul ze in met een natuurlijke wenkbrauw poeder dat bij jouw haarkleur en gezichtskleur past. Niet te dik en te vol opvullen. Hiermee vermijd je een strenge boze blik. Borstel de wenkbrauwen na om de scherpe randen eraf te halen. Succes met je eigen Wow Brow!!! 

Lukt het niet en wil je persoonlijke tips! Maak dan een afspraak in de schoonheidssalon en dan laat ik het je zien hoe je het beste te werk kan gaan. Ook is het verven van de wenkbrauwen nog een idee om ze meer natuurlijk te laten opvallen.

Tot gauw bij Schoonheidssalon Susan

Lente Actie

Datum: maart 2, 2017

Lente Actie

Eindelijk is de Lente in zicht nu het alweer maart is. Speciaal voor u hebben we in de maand maart de combinatie behandeling van een uurtje voor jezelf behandeling en de pedicure behandeling samen met een korting van 5 euro op de gehele behandeling van dan  bijna 1.5 uur. Laat de sporen van de winter verdwijnen op uw gezicht met een heerlijke hydraterende behandeling met TYRO en de voetjes weer stralen als de nagels weer mooi geknipt en gevijld zijn en het eelt is verdwijnen. Bent u er al Lente klaar voor??? Maak gauw een afspraak voor deze Lente Actie via mail, whats app of gewoon even bellen naar 06-21641010 

Valentijnsdag

Datum: februari 1, 2017

Valentijnsdag

14 februari is het weer VALENTIJNSDAG!


Verras uw geliefde met een cadeaubon van Schoonheidssalon Susan. Elke behandeling is mogelijk voor man en vrouw en natuurlijk wordt de bon mooi romantisch rood verpakt. U kunt er ook een bedrag op laten zetten.

Speciaal voor VALENTIJN heb ik in de salon een heerlijk ontspannen behandeling in de aanbieding! Een uurtje voor jezelf behandeling met als extraatje: een gezicht, hals en decollete massage. Natuurlijk wordt de huid ook gereinigd en afgesloten met een masker aangepast op de behoefte van de huid, epileren van de wenkbrauwen zit ook in deze behandeling.


Deze VALENTIJN behandeling van een uur is nu maar  38 euro  inclusief de gezichtsmassage!

Laat mij uw geliefde in de watten leggen en hij of zij kan er weer helemaal tegenaan!

Bestel uw VALENTIJNS CADEAUBON via de whats-app, mail, sms of gewoon even bellen naar 06-21641010.


Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Susan

 

Nieuwsbrief november

Datum: november 8, 2016

Nieuwsbrief november

Super actie in de maand november. Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met mijn schoonheidssalon en wat een schoonheidsbehandeling voor je kan doen, Heb ik deze actie bedacht voor de feestdagen.

Alleen in de maand november kunt u een kadobon kopen voor een uursbehandeling niet voor 38 euro maar voor 30 euro! En natuurlijk is deze bon feestelijk verpakt voor de zak van de SInt of voor onder de kerstboom. Iedereen wil wel een uurtje onthaasten en relaxen van de drukte van alle dag en er goed uitzien met een mooie verzorgde huid. 

U kunt de kadonbonnen bestellen via de site of via whats app, sms of gewoon even bellen met 06-21641010

Een kadobon van Schoonheidssalon Susan is altijd een schot in de roos!

 

 

 
Nieuwsbrief oktober

Datum: oktober 1, 2016

Nieuwsbrief oktober

Helaas is de zomer voorbij en gaan we al richting de herfst. De zon heeft ook haar sporen achtergelaten op de huid, dus het is een goed idee om uw huid een opper te geven en uzelf wat relax tijd te gunnen in de schoonheidssalon. Daarom staat de Welnessbehandeling deze maand in de spotlight. Laat u en uw huid eens heerlijk verwennen door de geur van aromatische oliën en een geweldig warm water matras onder uw rug. Hier door ontspant u direct en staan de poriën goed open voor de heilzame werkstoffen. 

De behandeling bestaat uit: reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging en daarna de hoofdhuid massage, gezicht- hals- en decolletémassage, bovenkant rug en natuurlijk de hand- en voetmassage. Als afsluiting krijgt u een masker aangepast op de behoefte van de huid en een dagverzorging.

U kunt er weer helemaal tegen na deze heerlijke relaxte Welnessbehandeling van ongeveer 75 minuten.

Nu in de maand oktober van 58 euro voor maar 50 euro te boeken! Ook leuk om cadeau te doen voor de komende feestdagen en verjaardagen.

Maak een afspraak via de whats-app, mail, sms of gewoon even bellen naar 06-21641010.

Juli Actie

Datum: juni 28, 2016

Juli Actie

Wie wil er nou geen mooie verzorgde voeten met flitsende teennagels in haar slippers deze zomer???

Daarom in de maand juli de pedicure behandeling in combinatie met de lang houdende en glansende shellac op de teennnagels voor 40 euro in plaats van 50 euro.

Geen vijl of nagellak meer mee in de koffer. Ook handig op vakantie is wenkbrauwen en wimpers verven en natuurlijk het weg harsen van de ongewenste haren op de benen en oksels.

Maak gauw een afspraak in de salon via whats app, sms, mail of bel gewoon 06-21641010

Een fijne zonnige vakantie gewenst!!

Voel je goed in je lijf pakket

Datum: mei 10, 2016

Voel je goed in je lijf pakket

Nieuw bij Schoonheidssalon Susan: Het goed in je lijf pakket. Jij wil toch ook Mooi en Fit de zomer in?! NU speciaal voor jou 4 1 op 1 persoonlijke afspraken van 60 minuten geheel op jouw wensen afgesteld voor maar 195 euro. Het eerste opstapje naar een super zomer. Het is nooit een kwestie van tijd maar van prioriteit! Mail, sms, wahtsapp of bel naar 06-21641010 voor meer informatie of nog beter gewoon een afsrpaak maken. A goal without a plan is just a wish!

Moederdag 8 mei

Datum: april 13, 2016

Moederdag 8 mei

8 mei is het weer Moederdag. Speciaal om  deze supermoeders te verwennen kunt u nu een cadeaubon bestellen voor een relaxbehandeling van een uur voor maar 30 euro. Natuurlijk is deze bon zeer stijlvol verpakt en is dit een schot in de roos voor de supermoeders van deze tijd. Wacht niet te lang en bestel deze bon via mail, app, sms of gewoon bellen met 06-21641010 of info@schoonheidssalon-susan.nl

Duo Behandeling zaterdag 23 april

Datum: maart 16, 2016

Duo Behandeling zaterdag 23 april

Boek nu een Duo Behandeling op zaterdag 23 april. U kunt gezellig samen met een vriendin, vriend, zus, dochter of buurvrouw een uursbehandeling tegelijk ondergaan. Tevens krijgt u een huidadvies en koffie of thee met wat lekkers. De behandeling is 29 euro per persoon. Boek snel want VOL is VOL. Reserveren kan per whatsapp, mail, sms of bel  06-21641010